Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Guro Reinhart

[#41258] Ole Mortensen Haugen under Eid, Blaker, (Aurskog), Akershus rundt 1811.

Recommended Posts

Gjest Guro Reinhart

Kjenner noen til Ole Mortensen som døper datteren Marte Radine 2 okt 1811 (FS) i Aurskog -ingen hustru nevnt.Fnner en Ole Mortensen døpt 17 mar 1776 (FS)i Aurskog, sønn av Morten Olsen og Ragnhild Hansdatter.Finner en Ole Mortensen gift 10 feb 1810 (FS) i Høland med Kiersti Evensdatter.Vet noen om dette er Marte Randines foreldre?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Karen Østvik

Hei. Ole Mortensen 1776, ble født 10 mar og døpt 15 mars, mor introd. 21 april i følge kirkeboka. Foreldrene oppholdt seg på Nygaard under Haneborg. Står ikke noe om dem i bygdeboka, men det står at Nygaard og Haneborg var dragongårder, så Morten Olsen kan jo ha vært dragon. Ellers er alle fadderne fra Haneborg eller Nygaard. Har ikke funnet noen tilknytning med hverken Morten eller Ragnhild. Ingen opplysninger om Ole Mortensen eller Marte Randine så vidt jeg kunne se.Lykke til videre! Karen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Guro Reinhart

Takk for hjelpen, Karen. Guro

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.