Gå til innhold
Arkivverket

[#41269] Gamle kilder i Bærum


Gjest Håvard Olsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Håvard Olsen

På DIS genealogiske ressurser står det listet svært få kilder fra Bærum. Alt er fra 1800-tallet. Det må jo finnes eldre kilder som manntall osv herfra?Har dere noen oversikt over disse kildene. Og hvor langt de strekker seg tilbake?Regner med at de er å finne i Riksarkive..?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Laila N. Christiansen

Som alt annet i DIS-sammenheng så er alt basert på frivillig arbeide, og derfor blir det litt i rykk og napp dessverre.Riksarkivet/Statsarkivet i Oslo er stedet for å lete opp kilder for Asker/Bærum.Kirkebøker for området [url="http://www.riksarkivet.no/arkivverket/kilder/medier/mikrofilm/mikrokort/kb-akershus.html#Asker>Lenkeher kan du se andre filmede kilder:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Berit Knudsen

Det finnes skiftekort for bl.a. gårdene i Asker og Bærum på lesesalen på Riksarkivet. Tror nok ikke de er filmet så du må nok reise dit. Kortene er sortert etter gårdsnavn og årstall. Det står også hvor du kan finne selve skiftet. Er du riktig heldig kan du finne mange opplysninger der.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.