Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Jorunn Vestli Rodian

[#41371] Emigrert fra Tinn 1924

Recommended Posts

Gjest Jorunn Vestli Rodian

Min farfar Jo(h)n Johnsen Eggerud f. 1893 i Attraå, Tinn, emigrerte til Canada 21. mai 1924. Døde visstnok i Canada/Amerika 1933. Var gift med Aase Halvorsdtr. Rue f. 1890 i Åmotsdal (Langlim), de hadde 4 barn - var igjen i Norge. For mange år siden fikk jeg vite at farfar visstnok hadde en datter utenfor ekteskap, født 1923/1924?? Har i mange år lurt på denne halvtanten og om hun igjen har familie. Kan noen hjelpe meg?Jorunn

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Anfinn Bernaas

Jorunn: Dette innlegget bør du leggje inn under Brukarforumet. Da er sjansen for å få hjelp mykje større. Eg arbeider med lokalhistorie i Tinn, men kan dessverrre ikkje hjelpe deg med dette spørsmålet anna enn å rå deg til å sjekke døypte i kyrkjeboka for det mest aktuelle området som farfar din oppheldt seg i da denne dottera blei unnfanga. Vonleg heldt mora seg også i det same området da dottera blei fødd. Var Jon J. Eggerud i Tinn på denne tida bør du bla deg gjennom klokkarboka for Rjukan som ligg ute på nettet. Kyrkjebøker for resten av sokna i Tinn ligg ikkje på nettet (for denne perioden), men Statsarkivet i Kongsberg har full oversikt over kva for kyrkjebøker som er tilgjengelege. Kyrkjeboka for Austbygde fram til 1940 ligg hos Soknepresten i Atrå.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.