Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Åge Hanssen

[#41584] Til Jan Oldervoll: 1801-tellingen

Recommended Posts

Gjest Åge Hanssen

Viser til følgende debatt 1567:LenkeJeg tok nylig dette temaet opp her på brukarforum. Om at Maridalen ikke er med i 1801-tellingen. Ser ut til at det var seks år siden sist akkurat dette ble tatt opp her.Jeg hadde faktisk forventet at dere innen denne tiden ville klart å opplyse publikum om at Maridalen ikke er med i tellingen og spare dem for mye unødig bry.I år 2000 sier du at dere skal se om dere kan få 'ut litt meir dokumentasjon om 1801'. Men at det nok må 'venta ei stund'.Seks år kvalifiserer vel godt til 'en stund'?Ellers vil jeg si at dere gjør en flott jobb.med vennlig hilsenÅge

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Oldervoll

Tja. For tida underviser eg i 10.000 år indisk historie. I det perspektivet er vel knapt sks år 'ei stund'. Men eg er samd med deg i at i vårt perspektiv skulle ein vera innanfor grensen. Eg har difor lagt inn ein notis på inngangssida til 1801-teljinga.Takk skal du ha for påminninga og for gode ord, Åge.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Erik Aas

Her er flere manglende originaler, når det gjelder ft-1801.På den tida lå dagens Folldal kommune under tre forskjellige prestegjeld, Tynset i Hedmark fylke, Lesja i Oppland samt Fron i Oppland.Det er Folldals frondel, der de færreste innbyggerne bodde, som mangler.Mulig det skyldes at tellerne ikke gadd å gå over fjellet vinterstid.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.