Gå til innhold
Arkivverket

[#41709] Fra Ringsaker til Trøndelag, men ble alle barna med ?


Gjest Tor Mathisen
 Del

Recommended Posts

Gjest Tor Mathisen

Torkil Larsen og Marte Kristensdtr. reiste fra Ringsaker i 1866 til Otterøya ved Namsos. Om alle barna var med, vites ikke. Spørsmålet er hvor det ble av Lars f.8/3-1844, Kristian f.18/8-1846 og Agnete f.25/4-1854. De to yngste : Mathea f.15/4-1857 og Marie f.30/3-1860 kjennes den videre skjebne til. Torkil døde på Otterøya, mens Marte endte sine dager på Trælnes i Brønnøy, hvor Marie ble gift.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Lars Ove Wangensteen

Hei TorBarna Lars og Oline flyttet nordover med foreldre, men her er årstallet 1849, ikke 1866, og de flyttet til Nordland: LenkeMvh Lars Ove

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gunn Huglen

Her legger jeg en lenke til 1865-tellingen, legg merke til at etternavnet skrives med Th her: LenkeKan hende det kan hjelpe litt i letingen?Mvh. Gunn

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tor Mathisen

HeiTakk for info. Det er riktig som Gunn sier at Marie ble gift med Hans Kristoffersen på Trælnes. Det er etterkommere som har bedt med om hjelp til å finne den videre skjebne til noen av hans søsken.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.