Gå til innhold
Arkivverket

[#41832] Jeg søker etter en Jens Westhgaard som bodde i Oslo i 1900.


Gjest Alf Segbø
 Del

Recommended Posts

Gjest Alf Segbø

Jens Westhgaard ble født i Vang H i 1821. Ved FT 1900 bor han som enkemann i Nedre Slottsgate 17 i Oslo (han var midlertidig fraværende ved folketelling, antakelig hos en datter på Hedemarken). I samme hus bor to andre av hans døtre, Martha Øyen (enke) og Helen Simensen (enke) og sistnevntes datter Ebba (hun er født i Drammen). Jeg er interessert i å finne når Jens W. døde og hvor han er begravet. Har sett gjennom adresselister for Oslo før og etter 1900, men finner bare Martha Ø., ingen av de tre andre. Har også sett gjennom kirkebok (skannet) for Johannes menighet over døde fra 1901 og utover uten resultat. Har sett gjennom kirkebok (skannet) for Bragernes for evt. å finne Ebba’s dåp, men også det uten resultat. Er det noen som har tips om andre kilder/steder jeg bør søke?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kjell Halvorsen

Hei Alf,Jeg har gjort noe søk i FT og FS og for meg ser det ut som om Jens Westhgaard av 1900 tidligere het Jens Jensen, var gift med Kirsti Christoffersd også født Vang, Hedmark FT 1865 0414 VANG [url="http://tinyurl.com/q4lcs>http://tinyurl.com/q4lcs Søk i FS gir giftermål mellom datter Marthe og Esten Estensen Øyen i 1880 http://tinyurl.com/qbyxl Ved sjekk av FT 1865 for 0301 CHRISTIANIA er Esten da gift første gang

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Alf Segbø

Hei KjellTakk for svaret. Den første delen er jeg kjent med, men ekteskapet til datteren Marthe var ukjent. I adresselistene for Oslo sto hun oppført som enkefru og innehaver av et konditori. I FT 1865 for Christiania som du viser til er Esten E. Ø. oppført som konditor, så da falt jo noen brikker på plass. Om hovedspørsmålet er uløst, gir svaret ditt ideer til videre søk.Vennlig hilsen Alf S.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Alf Segbø

Hei.Sikker kan man jo ikke være, men jeg har lest kirkebøkene for Vang (som ville være naturlig hvis han skulle dø her), men jeg har ikke funnet ham noe sted. Siden det alltid er en mulighet for at jeg har oversett noe, så må jeg nok lete videre også på Hedemarken. Alf S.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.