Gå til innhold
Arkivverket

[#41835] Emilie kristense Henriksen død ca 1924 i Bergen


Gjest Olav Johan Styve
 Del

Recommended Posts

Gjest Olav Johan Styve

Kan ikkje finne kor tid ho døydde og kvar i Bergen ho budde når ho døydde. Ho var fødd i 1859 i Løddingen og heitte då Nilen (Nilsdatter).Navnet til faren var Nils Johan Eriksen. På forehand takkk for hjelpa.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Emilie Kristine Henriksen var bakersvends enke, født i Løddingen 1. august 1860 ifølge Bergen folkeregister, innflyttet til Bergen 1883, bosatt i Geble Pedersensgt. 23, og hun etterlot seg døtrene Nelly Henriksen, samme adresse som moren, og Hanna Pettersen, Knarrevik.Til innlegg 6: Se under Dokumentasjon:'Databasen er basert på dødefallsprotokollene for Bergen i perioden 1912-1972.Dødsfallsprotokollene omfatter alle dødsfall meldt til skifteretten i Bergen, også der hvor avdøde ble gravlagt utenfor byen sålenge vedkommende var hjemmehørende til Bergen. Selve dødsfallsprotokollen er klausulert i 60 år for å beskytte personømfintlige opplysninger.Databasen gir opplysninger over navn, adresse, yrke og når dødsfallet inntraff. Det er videre inkludert et løpenummer som viser til hvor personen finnes i originalkilden.'

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.