Gå til innhold
Arkivverket

[#41975] Ingeborg Monsdatter (Milde ?), hvor kom hun fra?


Gjest Olav Lønne
 Del

Recommended Posts

Gjest Carsten Schanche

Finner en vielse i 1840 i Fana mellom Torger Abrahamsen og Marthe Mons. Hun er født Øje på Voss. Faren er Mons Helgesen? [url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&sidenr=213&filnamn=FANAVIG&gardpostnr=2289&merk=2289#ovre>LenkeKan Torger være bror til Abraham og Marte søster til Ingebor. Her er Torger og Abraham med foreldre i 1801 LenkePå garden Øyo i Voss finner jeg Mons Pedersen? og Marie Heljesdtr. med bl.a. barna Ingebor og Marita. Kanskje noen andre kan si om dette er den riktige fam.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kenneth Bratland

Ifølge Evangerboka:Mons Pedersen Øye f. 1757 gift 1. gang med Mario Helgesdatter Brekke f. 1757 d. 1811De hadde 10 barn, deriblant datteren Ingeborg f. 1781 og som er sagt å være gift med Abraham Abrahamsen Hjellestad. Det blir holdt skifte etter Mario Helgesdatter Øyo i 1812.Lenke

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.