Gå til innhold
Arkivverket

[#42165] Tyding av kirkebok Birkenes 1850


Gjest Benn Johan Rislaa
 Del

Recommended Posts

Gjest Benn Johan Rislaa

Ønsker hjelp til å tyde hva som står over og under Søren Olssøn Møretraa i siste kolonne i kirkebok døpte i Birkenes i 1850. Siste ordet er Bull og han var prest i Birkenes. Ellers er barnefaderen fra Nøtterø Sogn. Lenke

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jan H. Trelsgård

Opptegnelsen angår det uekte barnet Lavine Josephine:Angivet ved Søren Olsen Møretraa. Senere har moderen for Sogne præsten opgivet nærmere faderens? Opholdssted til gaarden Bjerkelund, Nøtterø sogn, matros paa en skonnert fra Tønsberg. Kapt: Bull.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Berit Knudsen

Tror jeg forsto litt av det. Det er sikkert noen som er flinkere som kan hjelpe deg videre.Angivet av Søren Olsen Møretraa. . .... sognepresten oppgivet ... faderens oppholdsted til gaarden Bjerkelund i Nøtterø sogn. Matros på skonnert fra Tønsberg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Mette Værnes

Hei Benn JohanEr enig med tydinga til Jan, og det står 'Faderens' der han har spørsmålstegn. Her har du samme dåpen fra Klokkerboka, hvor det står at barnefaren er fra 'Romerige': LenkeHei fra Mette

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.