Gå til innhold
Arkivverket

[#42264] Tydning av skriften i kirkebok


Gjest Birger Forsmo
 Del

Recommended Posts

Gjest Birger Forsmo

Er der noen som har gode øyne og som kan hjelpe meg å tyde hva der står i kirkebok. Det gjelder nr. 5 Gudmund og Johanna, 20.6.1832?LenkeMed vennlig hilsenBirger Forsmo

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ketil Firing Hanssen

Helt nederst i brukerveiledningen til de skannede kirkebøkene står det forklart hvordan du kan legge inn en permanent sidelenke:Merk: Systemet husker det utvalget du har gjort i inntil 30 minutter etter at du sist bladde i bildene eller oppdaterte siden. Etter dette må du navigere deg frem på nytt. Som en følge av denne 30-minuttersgrensen kan lenken som står i adressefeltet i din nettleser heller ikke lagres som en permanent referanse (bokmerke). Bruk isteden de lenkene som er oppgitt i bildeinformasjonen på bildevisningssidene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Birger Forsmo

OK, men jeg er ikke helt med på hva du mener med 'Bruk isteden de lenkene som er oppgitt i bildeinformasjonen på bildevisningssidene.'Dette gjelder Egteviede i Hjelmeland, Rogaland i 1832 nr. 5 - folio 417. Holder det?Med vennlig hilsenBirger Forsmo

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Else B. Rustad

Kan ikke se at skannet kirkeboka for Hjelmeland 1832 er lagt ut på DA? Hvis du oppretter en permanent sidelenke, vil også andre kunne komme inn for å se på siden du henviser til. Mvh Else B.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Øystein Bredal

Øverst på siden kan du velge om du vil se sideinformasjon. Velg øverst. Da får du fram den permanente sidelenken. Marker den og trykk Ctrl+C. Returner til ditt innlegg og lim den inn med Ctrl+V og så er det gjort, lenken er på plass.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Laila Kornstad

Et forsøk (er ikke kjent i det området!):5. Dato: D. 20 juli 1832. Ungkarl Gudmund Gudmunds. Vingehavn af Stiernerøe Sogn og Pigen Johanna Villumsd.Han: født: Vigehavn, Alder: 21 aar, Fader: Gudmund ??ssen Vingehavn.Hun: født: Tyskevigen, Alder: 24 Aar, Fader: Willum Willumsen Tyskevig.Forlovere: Halle Larsen Hamre og Poul Endset????.Lysningsdagene: d. 13, 20, 27 Maji. Lysning forlangt af Brudgommen.Vaccinerede: Han: 3die Sept. 1823, Hun: 9de Aug. 1823.Hilsen Laila Kornstad.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.