Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Per Helge Seglsten

[#42593] emigrantlistene 17. september 1909

Recommended Posts

Gjest Per Helge Seglsten

I de digitaliserte emigrantlistene ligger det en enkelt passasjerinførsel for SS Bravos avgang fra Oslo 17. september 1909, midt inne blant passasjerene som drar med 'Oslo' den 18. september. Det virker rart at bare en person i Oslo gikk ombord i denne båten, som etter det jeg vet skulle til London. Jeg vet det er lakuner i det digitaliserte emigrantmaterialet, men er det hull som ligger så nært denne avgangen i tid, at det kan tenkes at flere Bravo-passasjerer finnes i de originale emigrantlistene?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Anette Skogseth Clausen

Ja det virker rart, men ifl. dokumentasjonen vi har lagt ut, skal 1909 være komplett. Noe god forklaring på hvorfor det er sånn har jeg ikke. Dette er heller ikke den eneste enkeltoppføringen til et skip, både Oslo og United States har veldig få passasjerere i følge databasen. Kanskje disse passasjerene er ført i egne løse lister som har forsvunnet fra protokollen? Her kan jeg bare gjette.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.