Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Ellen M. Iversen

[#42678] Er det noen som kjenner igjen disse karene? Idrettsarrangement i USA?

Recommended Posts

Gjest Ellen M. Iversen

Hei.Er takknemlig for all informasjon jeg kan få om dette bildet. Det ser ut til å være tatt på et større idrettsarramgement (i USA etter flagget til venstre å dømme). Karene som gjør honnør ser ut til å være norske, og de har trykket NAL (Norske Amerika Linje?) på singlettene. Jeg fant bildet i et gammelt familiealbum. Vet at min grandtante (Borghild Maseng, født ca. 1900) var gift med konsul Sigurd Maseng og bosatte seg i Chicago. Jeg antar at bildet har sin opprinnelse derfra.Mvh Ellen

bilete1366.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Gunnar Sigdestad

Vi ser 8 sjømenn på biletet som har Den norske amerikalinjes trøyer på seg, så då ville eg umiddelbart tru at biletet skriv seg frå ei livbåtkapproing i New York på 1920-talet. Sidan dei er oppstilte slik med det norske flagget og gjer honnør, har dei truleg vunne. Men det er ikkje nokon typisk New York-bakgrunn i biletet, men amerikalinja gjekk vel på Canada òg?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.