Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Geir Thorud

[#42751] Digitalisering i forslaget til Statsbudsjett

Recommended Posts

Gjest Geir Thorud

Det ser ut som vi kanskje kan ha mer å glede oss til mht digitalisering av kilder i Arkivverket til neste år.I forslaget til Statsbudsjett kan det se ut som Riksarkivaren får 3 millioner mer til digitalisering.Om dette er reelt (dvs 3 mill i tillegg til det man nå bruker), og om forslaget blir vedtatt, er vanskelig å si.Hvis man følger Arkivverkets strategiplan er det kanskje håp om å se 'Eiendomsinformasjon' på nettet (antakelig pantebøker/registre som noen jobber med) om ikke så alt for lenge????

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Birger Forsmo

Jeg har ikke lest Statsbudsjettet, men hvis det står der så blir det jo vedtatt! Regjeringen har jo flertall...eller har jeg misforstått det?Mvh.Birger

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Geir Thorud

Du har nok rett. Forbeholdet ble formulert litt for 'sterkt' på dette punkt. Man vet vel ikke hva sandpåstrøerne kan finne på, men det blir neppe opprør i Stortinget pga dette lommerusket.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.