Gå til innhold
Arkivverket

[#42751] Digitalisering i forslaget til Statsbudsjett


Gjest Geir Thorud
 Del

Recommended Posts

Gjest Geir Thorud

Det ser ut som vi kanskje kan ha mer å glede oss til mht digitalisering av kilder i Arkivverket til neste år.I forslaget til Statsbudsjett kan det se ut som Riksarkivaren får 3 millioner mer til digitalisering.Om dette er reelt (dvs 3 mill i tillegg til det man nå bruker), og om forslaget blir vedtatt, er vanskelig å si.Hvis man følger Arkivverkets strategiplan er det kanskje håp om å se 'Eiendomsinformasjon' på nettet (antakelig pantebøker/registre som noen jobber med) om ikke så alt for lenge????

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Birger Forsmo

Jeg har ikke lest Statsbudsjettet, men hvis det står der så blir det jo vedtatt! Regjeringen har jo flertall...eller har jeg misforstått det?Mvh.Birger

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Geir Thorud

Du har nok rett. Forbeholdet ble formulert litt for 'sterkt' på dette punkt. Man vet vel ikke hva sandpåstrøerne kan finne på, men det blir neppe opprør i Stortinget pga dette lommerusket.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.