Gå til innhold
Arkivverket

[#42926] Mikkel Monsen Rennedalen,Fjell Herred.


Gjest Anne-Lise Mikalsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Anne-Lise Mikalsen

Søker etter foreldre/fødested til Mikkel Monsen Rennedalen,Fjell.Født 1810-død 10.febr.1848. Gift med Rakel Olsdatter Kleppestø,født 1812 Krokås,Askøy.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Carsten Schanche

Finner vielsen mellom Mikkel og Rakel på Fam.search den 29-5-1836 Fjell. Han 24 år og hun 22 år. Fedre Mons Paulsen og Ole Andreassen. På Rennedahlen finnes en Mons Paalsen i 1801.Lenke

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Oddvar Søreide

Her finner du Mikkel Monsen død [url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&sidenr=3&filnamn=FJELL35&gardpostnr=469&merk=469#ovre>Lenke Dette stemmer godt med Mikkel M. som er født her LenkeNår det gjelder hans foreldre så er Mons Paulsen fra Schare og sønn av Paul Monsen g. Marthe Monsdatter Søvik, forøvrig Paul sin andre kone. Her er Mons P. konfirmert LenkeNår det gjelder Brithe Haagensdatter så var ho fra Sætre og datter til Haagen Gudmundsen g. Ane Monsdatter Schare, som da er søster til Paul M. Schare. Her er ho konfirmert LenkeHer finner du da eketskapsløyve som nok vil vise at de er søskenbarn

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anne-Lise Mikalsen

Flott Oddvar,jeg kom også fram til dette,bortsett fra ektesk.løyvet,men der er jo fint å få det bekreftet av andre,så takk for hjelpen så langt. Mvh.Anne-lise.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.