Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Lisbeth Randa

[#42949] Eieslaaen

Recommended Posts

Gjest Lisbeth Randa

I 1865 bor Kjersti Mortensd.med barna på Eieslaaen i Lille-Elvedalen.(Foldalen).Mannen Lars Johannes. Ejdet er bortreist, ant. til Finmark, hvor de senere bosatte seg.Kjersti har en datter med seg inn i ekteskapet som også heter Kjersti.Johnsd. til etternavn. I tillegg bor Rønnog Larsd.der sammen med sin datter Ragnhild Johannes. Er hun mor til Lars? Jeg finner hverken datteren Kjersti,Rønnog Larsd.hennes datter Ragnhild i 1875 tellinga for Sør-Varanger Så de må ha blitt igjen, eller flyttet til Lesja, hvor Rønnog kom fra.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Øystein Retvedt

I den reviderte bygdeboka for Folldal bind II fra 2001 står det om Kirsten Rønnaug Larsdatter at hun og hennes datter Ragnhild reiste til Finnmark for å besøke Kirstens sønn Lars. Kirsten trivdes ikke og reiste tilbake til Folldal, hvor hun døde i 1900. Ragnhild døde i 17-18 års alderen. Kirstens sønn Johannes reiste først til Bardu og senere til Canada.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Lisbeth Randa

Hei!Tusen takk skal du ha, så ble det mysteriet løst.Mvh Lisbeth

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.