Gå til innhold
Arkivverket

[#42949] Eieslaaen


Gjest Lisbeth Randa
 Del

Recommended Posts

Gjest Lisbeth Randa

I 1865 bor Kjersti Mortensd.med barna på Eieslaaen i Lille-Elvedalen.(Foldalen).Mannen Lars Johannes. Ejdet er bortreist, ant. til Finmark, hvor de senere bosatte seg.Kjersti har en datter med seg inn i ekteskapet som også heter Kjersti.Johnsd. til etternavn. I tillegg bor Rønnog Larsd.der sammen med sin datter Ragnhild Johannes. Er hun mor til Lars? Jeg finner hverken datteren Kjersti,Rønnog Larsd.hennes datter Ragnhild i 1875 tellinga for Sør-Varanger Så de må ha blitt igjen, eller flyttet til Lesja, hvor Rønnog kom fra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 11 måneder senere...
Gjest Øystein Retvedt

I den reviderte bygdeboka for Folldal bind II fra 2001 står det om Kirsten Rønnaug Larsdatter at hun og hennes datter Ragnhild reiste til Finnmark for å besøke Kirstens sønn Lars. Kirsten trivdes ikke og reiste tilbake til Folldal, hvor hun døde i 1900. Ragnhild døde i 17-18 års alderen. Kirstens sønn Johannes reiste først til Bardu og senere til Canada.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.