Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Heljar Westlie

[#43099] Hjelp til tyding av skrift

Recommended Posts

Gjest Heljar Westlie

Etter hvert som det blir utlagt eldre og eldre kirkebøker, så vil det komme enda flere spørsmål å hjelp til å tyde post x på side x i scannet kirkebok.Disse spørsmålene synes jeg hører hjemme i dette forumet, ettersom de er en direkte følge av de scannede kirkebøkene. Senere også andre scannede kilder. Spørsmålene må/bør også inneholde link til den aktuelle siden, og med løpenr. Dette tror jeg vil effektivisere arbeide med skrifttyding, som igjen vil minske 'presset' på de som leser 'alt.'Ved å få fjernet disse innleggene fra Brukerforumet, så blir også volumet der mindre og mer oversiktlig.mvh heljar

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Anette Skogseth Clausen

Det blir ikke aktuelt å godta forespørsler om skrifttyding her, selvom det er direkte relatert til de skannede kirkebøkene. I dette forumet retter en spørsmål/kommentarer til de ansvarlige for tjeneste Skannede kirkebøker. Det er ikke de ansvarlige for tjenesten som skal hjelpe til med skrifttyding, det får brukerne gjøre og da hører den type forespørsel hjemme i brukerforumet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.