Gå til innhold
Arkivverket

[#43151] Register over kommende kirkebøker


Gjest Stig M. Olsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Stig M. Olsen

Hei! Finnes det noe liste over kommende kirkebøker? Har vært en god del ganger at akkurat det tidsrommet som jeg har vært på jakt etter har vært borte. Hadde da vært kjekt å vite om det er noe som kommer på sikt, eller om det kansje er en ikke eksisterende kirkebok.mvh Stig

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Bjørn Haaland

Du kan gå inn på Arkivverket. Der finnes det oversikt over alle kirekbøkene som er mikrofilmet. Alle disse skal legges ut, men som det mange ganger tidligere har blitt opplyst er rekkefølgen litt tilfeldig da effektiviteten er blitt satt i høysetet. (DVS de ønsker å få ut alle så snart som mulig)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Stig M. Olsen

Takk for svar. Fikk bekreftet at bøkene er der, så nå smører jeg med tålmodighet. Har selvfølgelig full forståelse for at det tar tid å behandle all den informasjon som det her er snakk om !

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Geir Thorud

Vil nyere lysningsprotokoller (som allerede er lagt ut for Østfold, Akershus, Oslo og Buskerud) bli tatt med samtidig som de nyeste avleveringene filmes for andre fylker?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.