Gå til innhold
Arkivverket
Gjest torkil lier

[#43360] Sidonia Colberg.

Recommended Posts

Gjest torkil lier

Prøver å spore opp dåp til Sidonia Colberg,gift med tannlegge i Christiania Thomas Kobro Høeg. Hun er f.1846 i Christiania og datter av skipper? Ole Sigvardt Colberg fra Skien. Men hvor i Christiania? Er det noen som kan hjelpe? Mvh.Torkil Lier.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Grethe Flood

I VRI finner jeg i allefall Sedonia Colberg gift den 21.2.1865 i Grønland menighet med Thomas Kobro Høeg (han var fra Bergen viser f.t. 1865):Sedonia COLBERG Age At Marriage: 18Birth: (1847)Father: Ole Sigvard COLBERGMarriage: Spouse: Thomas Kobro HOEGAge At Marriage: 27Marriage: 21 Feb 1865 Place: Oslo, Akershus, Norway--------------------------------------------------Før 1860 var det ikke et stort antall menigheter i Kristiania. Kanskje Sedonia er døpt i Vor Frelsers kirke, den seinere Oslo domkirke. Du kan jo ev. prøve å lete i skannet ministerialbok for Oslo domkirke 1844-1864 http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_id=655

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.