Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Andreas Øverby

[#43617] Tynset / Tyldal: 1880-1901, Ministerialbok - side 34 mangler

Recommended Posts

Gjest Andreas Øverby

SA Hamar meddeler på min forespørsel: 'Kirkebok for Tynset 1880-1901, Tylldal sokn, inneholder oppslag 33. På den microfiche Statsarkivet i Hamar har, er denne siden også med. Vi er klar over at den mangler på den skannede versjonen og det er gitt beskjed om dette til rette vedkommende i Riksarkivet.'

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Svein Warberg

På mormonfilmen fra 1990 (NOR1-1017), som er vårt skanningsgrunnlag, er denne sida blitt hoppet over. Den er derfor heller ikke med på mikrofichen som er generert fra nevnte film. Statsarkivet i Hamar fikk på 1980-tallet utført mikrofilming direkte til mikrofiche av enkelte av sine kirkebøker, uavhengig av mormonfilmingen. Alt tyder på at de refererer til denne, sin egne lokale versjon og ikke til mormonfilmen/skanningsgrunnlaget. Vi har, på linje med alle andre manglende sider i opptakene som både indekserne og brukerne kommer over, notert denne.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.