Gå til innhold
Arkivverket

[#43790] Slekt fra Island


Gjest Karle Gjernes
 Del

Recommended Posts

Gjest Karle Gjernes

02.12.1907 fødte Martha Brevik fra Hallarøya,Smøla ei jente i Kristiansund. Døpt 19.01.1908 Kristiansund og konfirmert i Edøy 05.08.1923 Ved konfirmasjonen i 1923 er far oppgitt som sjømann Arne Jakobsen, Island. Jenta fekk namnet Olaug Pauline og vaks opp på Rosvoll,Smøla. Kan namnet på far vera fornorska? Er det slektsbasar i Island som er søkbare? Er det mulig å finne opphavet til Arne Jakobsen og mulig anna etterslekt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Frank Johansen

Det stemmer at du må ha islandsk personnummer i utgangspunktet, men hvis du kan dokumentere tilhørighet til en islandsk slekt (f.eks. hvis nenvte Olaug Pauline var din mor eller bestemor), kan du visstnok også få tilgang.En annen ting er å finne _riktig_ Arni Jakobsson (som det vel blir på islandsk) dersom du ikke har noen årstall å gå etter... Men i 1908 stod vel ofte foreldrenes alder eller fødeår inført i kirkeboka.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Karle Gjernes

Arne Jakobsen skal vera fødd 1885 og står som fiskar, Reykjavik, Island ved dåp 1908. Det er for nabo eg prøver å finne dette. og Arni Jakobsen blir bestefar til denne naboen. Takk for gode innspel.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.