Gå til innhold
Arkivverket

[#43821] NORDERHOV: Leter etter opphavet til Peder Bersvendsen og konen Mari Evensdtr.


Gjest Jan Frode Johansen
 Del

Recommended Posts

Gjest Else Marie Abelgård

I følge Terje Østro Gards og slekthistorie Sørbygda, Flå ble Olaug Jacobsdatter attgift med Bersvein Persen i 1721. Han var trolig sønn av Per Bersveinsen 1756- 1720. Han var husmann i Strømsoddbygda, flyttet 1729 til Modum, hette Jelstad i 1734 og Bøen i 1738. Om dette er samme familie ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
Gjest Rudi Løken

Peder og Mari hadde tvillinger, dette er Ludvig Pauli og Johan Martin. Begge er født i 1804. I 1801 er han husmann på Nærstad. Ved skifet etter Ingeborg Jacobsdatter på Strømodd, ble det opplyst at hennes niese Oloug Jacobsdatter var gift med Bersvend Pedersen på Jelstad, Modum. Foreldrene til Mari Evensdatter er nok Even Olsen Heieren og Marie Hansdatter. Foreldrene til Even er Ole Anfinsen Heiern og Anna Evensdatter Heieren.Jeg har nok noen flere forfedre også, ta gjerne kontakt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.