Gå til innhold
Arkivverket

[#43909] Folk frå Gloppen i 1801


Gjest Aase R Sæther
 Del

Recommended Posts

Gjest Aase R Sæther

'1801-prosjektet' går ut på å identifisere alle personane som er opplista i Gloppen folketellinga 1801. Der er framleis nokre att å plassere, men målet er ikkje så langt unna. Etter det vil det vere interessant å få vite kvar dei andre er - folk som er fødde i Gloppen før 1801, men ikkje oppheld seg der ved tellinga.Er du av dei som har ein utflytt gloppar (inkludert Hyen, Breim og gardane på nordsida som i dag tilhøyrer Eid og Stryn (Årskog, Lote, Lotsberg, Åsane, Henden, Ladehaug, Hopland ytre)) i samlinga di, fødd før 1801 og talt ein annan stad enn i heimbygda, vil eg gjerne høyre frå deg.Adressa mi er aasers@c2i.net, men du kan gjerne legge svar her også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 8 måneder senere...
Gjest Lars Løkkebø

Vet ikke om dette fortsatt gjelder jeg. Men Jørgen Abelsen, født på Solheim i Gloppen 1748 er med familien på Løkkebø i Kinn i 1801-tellinga. Har en del av hans etterslekt. Hans foreldre er Abel Simonsen, død på Solheim, Gloppen 1768 og Johanna Jørgensdatter, fra Instebøen, Førde, død på Solheim, Gloppen 1774.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.