Gå til innhold
Arkivverket

[#44097] Levde Søren Tarjerson, født 1723 i Hjartdal ,Telemark opp.


Gjest Ove Gunnar Jacobsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Ove Gunnar Jacobsen

Dette er et fortsatt ubesvart spørsmål fra tema LenkeMARGIT JACOBSDATTER Hovdejord var først gift med TARJER SØRENSON Flatland. De hadde en sønn SØREN, født 1723, 'uvisst om han levde opp' i henhold til Hjartdal b.b. side 145.JACOB OLSEN, Margit Jacobsdatters sønn fra andre ekteskap, bodde i Andebu i Vestfold og hadde flere 'halvbrorsbarn' fra Hjartdal i Andebu : TORGER, Torjus, Halvor og Inger SØRENSSØNer og -datter (A.b.b.).- Levde SØREN TARJERSON opp og ble han far til ovennevnte barn og hvem var han isåfall gift med?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 10 måneder senere...
Gjest Ove Gunnar Jacobsen

Søren Torgierson Lofthuus og Kisti Torgiusdatter Nordbøe vies 17.01.1754 [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=7952&idx_id=7952&uid=ny&idx_side=-30>LenkeKirsti Torgersdatter bor hos sin sønn Torjus i Andebu i 1801 LenkeSvaret ser ut til å være ja på at han levde opp, ble gift og fikk barn.Sønnen Torgers dåp

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.