Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Aksel Einar Mathiesen

[#44137] Inger Maria Hansdtr. f. 1779 i Tjølling

Recommended Posts

Gjest Gunn Huglen

Tja, jeg fant en med samme navn og alder i Bamle også? LenkeIkke lett å avgjøre om noen av disse damene er datter av Hans Mathisen.Det måtte være om det finnes utflytterlister som har registrert utflytting for henne fra Tjølling?Har lett etter en mulig vielse i Stokke for en Ingrid Maria Hansdatter, for om mulig å finne hennes opphav.Fant en vielse i 1806 , 17 nov mellom Isach Jacobsen og Ingrid Maria Hansdatter, men ingen alder eller fedre var opplyst i kilden Fam. s. Brudgom skulle være fra Andebu.Håper noen har gode forslag til å finne flere opplysninger om Hans Mathisens datter. Lykke til med letingen. (Avstand mellom Tjølling og Stokke og Tjølling og Stathelle kan vel være hipp som happ?)Det var de to Ingrid Maria Hansdøtre i passe alder i nærområdene jeg fant 1801.Mvh. Gunn

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Solveig Skjelland

Inger Marie Hansdtr. som gifter seg med Isak Jacobsen i 1806 er sjekket ut. Hennes far var Hans Larsen, Østre Holtet u/Døvle, Stokke. L. Berg s. 343.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.