Gå til innhold
Arkivverket

[#44205] Oppslag i kirkebok for Skjeberg 1826


Gjest Christine Miller
 Del

Recommended Posts

Gjest Christine Miller

Hei Er det noen som har tilgang og mulighet for å slå opp i kirkebok for Skjeberg? Syver Andersen f. 1826-1870 innflyttet til Borge fra Skjeberg i 1860. Jeg søker hans foreldre. Han var gift med Marie Magdalene Hansd. f. 1830-1890 også fra Skjeberg. Skulle gjerne hatt hennes foreldre også. Noen som kan hjelpe? Mvh Christine

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Hunskaar

Eldste barn er 12 år og født i Skjeberg, så sannsynligvis var de gift straks før det.Blink på første forsøk; her er vielsen 16/12-1853: LenkeSyver Andersen oppholder seg på 'Sandtangen' og var født på 'Pibelund' - faren var 'Ungk. Ander(s) Eriksen' ('Pibelu' er overstrøket?), noe som tyder på at Syver var født utenfor ekteskap. 'Elen Syvers.' som bor hos Syver i FT1865 kan jo være hans mor.Marie Magdalene Hansdatter var født på 'Moen'. Faren var 'Arbeid. Hans Sørensen Moen'.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Hunskaar

Marie Magdalene Hansdatter ble konfirmert 11/10-1846: LenkeHun var født 5/10-1830 og døpt 19/12. I overensstemmelse med hva som er opplyst under vielsen, het faren 'Hans Sørensen Moen'. Moren het 'Berte Jngebretsdatter'.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.