Gå til innhold
Arkivverket

[#44354] Gunder Larsen Walmsness og Nils Melkior Eriksen Høye.


Gjest Thorbjørn Granlund.
 Del

Recommended Posts

Gjest Thorbjørn Granlund.

Hei. Er det noen som er flinke til å finne emigranter fra Kristiania, ca. 1913 ? Jeg har 2. personer som forsvant fra Nordre Osen, i Åmot, rundt 1913. Personene det er spørsmål om er : Gunder Larsen Walmsness, f. 22.09. 1863 ( gift ),og hans svoger, Nils Melkior Eriksen Høye, f. i Øvre Rendal, 13.10. 1861. På forhånd takk. Med beste hilsen : Thorbjørn Granlund.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Thorbjørn Granlund.

Hei. Tusen takk til Carsten Schanche, men problemet er det at Gunder Walmsnæs reiste over til USA, 3. ganger, og siste gangen etter 1900. Han reiste da fra hustru og 4. barn. Ingen hørte noe mere fra ham. Med beste hilsen Thorbjørn Granlund.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Thorbjørn Granlund.

Hei igjen. Gunder Larsen Walmsness, reiste over til USA, 3. ganger. 1. gang, i 1882, andre gang i 1887. Han var tilbake før 1894. I - 1900, bodde han med hustru og 5. barn, i Cort Adlersgt. 3 c. i Kristiania, og kalte seg da for trelasthandler, trolig for firmaet The Kellner Parington ? Vet ikke eksakt årstallet, men han forsvant plutselig, og vi vet at han havnet i USA, på nytt. Har sogar hørt at han og svogeren Nils Melkior Eriksen Høye, skal ha drevet en forretning der borte. De lot i alle fall aldri mer høre fra seg. Med beste hilsen : Thorbjørn Granlund.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.