Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Ellen Marie Iversen

[#44422] Anne Evensdatter, Kjærstad, Eidskog.

Recommended Posts

Gjest Ellen Marie Iversen

Hei.Jeg lurer på om noen kan hjelpe meg å finne foreldrene til Anne Evensdatter. Hun er født i 1758, jeg vet ikke hvor, og døde i 1808. Hun var gift med Kristoffer Isaksen og bodde på Kjærstad.Det står i Bygdebøkene for Eidskog at hun antagelig var i slekt med Lars Evensen på Matrand og Ole Evensen på Byggerud av Torp (søsken ?)Da Lars giftet seg, sto han oppført som tjenere på prestegården i Vinger, men ingenting om hvor han var fra. Kanskje han er fra Vinger ? Da er det mulig at Anne også kommer derfra, hvis de er søsken.Noen som kan hjelpe ?Mvh Ellen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Finn Sollien

Disse folka har ingen ting med Lars i prestegården på Matrand å gjør. Anne var f. 1764 i Brandval. Foreldre Even Larsen og Olia Andersd. Det var 9 søsken. Søstera Kari kom til Nordgarden under Billingse i Eidskog,Ole døde på Byggerud under Torp,Olea gift og døde på Perstun under Grasmo, Lisbet var gift og døde på Kalmyra i Vinger. Kan sende deg fil. (fisollie()online.no. Vennlig hilsen Finn.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Ellen Marie Iversen

Hei.Tusen takk for hjelp og svar, vil gjerne ha fil.Mvh Ellen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.