Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Jan Frode Johansen

[#44426] Henrik Oddsen fra Feda

Recommended Posts

Gjest Jan Frode Johansen

Henrik Oddsen fra feda var fullmektig for Rozenkrants famielen.Det er lite jeg vet om ham. er intressert i info Jan Frode

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Sol Kerry Johannessen

Sorenskriver-slekta på Feda.1. Henrik Oddsen var 70 år i 1684, gift med Dorthe Rasmusdtr., skifte 8.03.1675. Henrik var fogd for adelsgodset i Lista len. I 1670 ga han 100 rdr. til kirken. De eide ikke jord i Feda. I 1647 brukte han 1 1/4 hud i Feda, og i 1658 brukte han 1 1/2 hud. De hadde to døtre som det er stor slekt etter Maren var gift med fhv.rådmann Jens Pedersen Godtzen i Refsti og er nevnt der. 2. Anna Henriksdtr. ble gift med sorenskriver Michel Jensen Block. Hun ble gift 2.gang med Povel Hansen Schelsøe. Det var ingen barn i 2. gifte. Han hadde med sin tj.pike sønnen Hans som ble lyst i kull og kjønn i 1697.Det er rett fra Feda boken på side 158.Mvh. Sol Kerry.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.