Gå til innhold
Arkivverket

[#44450] Trøgstad/Trøgstad 1886 - 1895 Lysningsprotokoll. Ligger den på feil sted?


Gjest Solveig F. Krog
 Del

Recommended Posts

Gjest Kristian Hunskaar

Det ser ut til å være ei bok som dekker Karlsøy prestegjeld i Troms - jeg finner i alle fall vielser utført i Karlsøy hovedsogn og Helgøy anneks.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 måneder senere...
Gjest Liv Ofsdal

Hei!Hvordan går det med denne boka - den er fortsatt feil ser jeg?Regner med dere får fiksa det i en fei ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Svein Warberg

Alt tyder på at boken har vært ført av Hilmar Margido Møller, som var sokneprest tila - Karlsøy i Troms 1883-1891 b - Tjøtta i Nordland 1891-1904 c - Holtålen i Sør-Trøndelag 1904-1910 og d - Trøgstad i Østfold 1910-Boken er ført for Karlsøy 1886-1891 og for Tjøtta 1891-1895. Den er fullskrevet og har ingen innførsler for hverken Holtålen eller Trøgstad.Det er ikke uvanlig at prester og andre embetsmenn har tatt med seg arkivsaker fra det gamle embetet når de har gått over i ett nytt.I dette tilfelle har boken blitt liggende i Trøgstad prestearkiv som er avlevert til Statsarkivet i Oslo.Vi vil re-indeksere boken med det første, slik at den splittes i to logiske enheter på hhv Karlsøy i Troms og Tjøtta i Nordland.Da boken er avsluttet i Tjøtta er det videre naturlig at originalen overføres fra Statsarkivet i Oslo til Statsarkivet i Trondheim.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.