Gå til innhold
Arkivverket

[#44452] Arnt Fosse f. 1891, bodde i Årstad bydel, gnr. 9. Hvem var han ?


Gjest Bente Borgen
 Del

Recommended Posts

Gjest Bente Borgen

Hei! Forsøker igjen, jeg.... Leter etter Arnt Fosse etter 1913, da han var fabrikkarbeider og bodde i Halvard Lundsgate i Årstad bydel og ble far til den uekte sønnen Johan Kristian. Moren hans var Kristine Lavik som da bodde i Rogagaten 15, sannsynligvis like i nærheten av Halvard Lundsgte. I 1900 bor det en Arnt Manger på gnr. 9 i Årstad, og det er en pleiesønn i Masfjorden i 1900 ved navnet Arnt Johan Olsen. Noen som vet noe om denne Arnt som fikk sønnen Johan Kristian i 1913 og etterkommerne hans ? Mvh Bente Borgen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Arnfrid Mæland

Jeg har et forslag til kandidat; det blir f en Arnt Johan 18. august 1891, døpt i SK 27. sept.LenkeFaren er den samme som det er hjemstedsavhør av i debatten om Tonning.Denne familien dukker senere opp i fattigprotokollene, det kan derfor være mulig at denne Arnt Johan er den samme som i 1900 er pleiesønn i Masfjorden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.