Gå til innhold
Arkivverket

[#44486] Får ikke opp MINI 9 for Vågå 1886-1904


Gjest Stig Nyberg
 Del

Recommended Posts

Gjest Tommy Paulsen

Tror det fortsatt er noe krøll på denne.... F.eks ved å klikke på fødte og døpte i 1894 kommer døde 1895 opp.... Ved ekteviede 1886-1887 får man denne 'Error kb_0013: Querying extended information failed! MySQL error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') and (kildeID = ))' at line 1Oftest betyr denne feilen at det er en feil i indekseringsdatabsen. Vennligst rapporter feilen.'mvh Tommy Paulsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Stig Nyberg

Inntil videre får løsningen være at man først bestemmer seg for et sidetall i innholdslisten, trykker på første siden under 'fødte' bare for å få opp en kirkebokside, og så fyller inn det valgte sidetallet i feltet over kirkeboksiden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
Gjest Lars Nygaard

Den feilaktige indekseringen av denne boka er nå slettet i indeksdatabasen. Borte på nettet i morgen. Boka vil bli indeksert på nytt så raskt det lar seg gjøre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.