Gå til innhold
Arkivverket

[#44555] Hjelp til oppslag i Norsk Slektshistoriske Tidsskrifter.


Gjest Rolf A Fæster
 Del

Recommended Posts

Gjest Rolf A Fæster

Hei !Er det noen som kan se hva som står i 23: 226/27 som omhandler Fæster ? Ser i navneregisteret http://www.genealogi.no/nst_reg/F/f5.htm (håper lenken virker)Spørsmål 2.Er disse heftene å få låne/kjøpt ? også tidligere utgivelse er aktuelle da jeg ser det henvises til flere hefter/Nr. der i registeret.Mvh. Rolf.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Terje Pettersen

Hei! Dette er det som står i nr 23 s 226/227: '19/1 1700, død Claus Fæster skredder. B.: Claus Fæster, pastor i Soer, Baldser i Kbh. og Martha g. Hans Helsing, alle med 1. død h. Gisken Dirichsd. Heiermand, samt med enken Jonas 11 år- Lagv. Helge Povelsen. Garnisonsskriver Hans Andersen møtte for herr Dirich og Baldser. 302, derav sølv 60, bygård 120, gjeld 133.' Mvh Terje

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Hunskaar

Spørsmål 2: Mange biblioteker abonnerer på NST. Ved henvendelse til NSF kan også gamle årganger kjøpes, så sant de fremdeles er på lager. Det er vel informasjon om dette på genealogi.no.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Lars Løberg

En de gamle hefter er fortsatt til salgs fra NSF. Og om ikke heftene lenger finnes, kan kopier av enkeltartikler også bestilles fra foreningen - sekretar@genealogi.no/22111400.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.