Gå til innhold
Arkivverket

[#44698] Johan Arnesen Ramberg f. 1895 i Kristiania


Gjest Line Ørmen
 Del

Recommended Posts

Gjest Line Ørmen

I folketellingen for 1900 dukker det opp et barn som ingen i familien har hørt om før. Johan Arnesen Ramberg (Schau).Vi lurer nå på om han ble satt bort, og at det dermed kan finnes slekt etter han.Jeg har prøvd å finne opplysninger om hans fødsel, og evt. død, men kan ikke finne flere noe mer om han. Noen som kan hjelpe?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Line Ørmen

Det jeg har funnet ut så langt var at familien tilhørte Kampen meninghet fra folketellingen og fram til 1904/1906. Etter dette bor de i Sannergata og tilhører Paulus menighet.Foreldrene til Johan giftet seg ikke før i 1899. Når det nest eldste barnet blir født (1897) bor faren i Schweigaardsgate i Kampen menighet, og moren i Sannergata i Paulus menighet. Finner ingen ting om Johan hverken i Kampen, Grønland eller Paulus menighet. Har også sjekket om han ble født på fødselsstiftelsen, men det ble han ikke. (Det nest eldste barnet ble født her).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.