Gå til innhold
Arkivverket

[#44928] Hjelp til tyding av kirkebok


Gjest Litta Olsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Litta Olsen

Trenger hjelp til å tyde bostedsopplysninger på foreldrene til nr. 47, Peder Daniel. Ved 1865-tellingen for Alstahaug står han oppført på garden Enangen sammen med sin mor Elen Natanaelsdtr. (litt uklart hva farsnavnet hennar er i dåps opplysningene...) I 1875 er han oppført som fostersønn på garden Ebholmen som Peder Daniel Olsen. Mor ikke nevnt. Lenke

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Astrid Ryen

Moren er Elen Danielsdatter (rettet til Nathanaelsd) Skotterøen.Faren er Ole Pedersen gift mand (rettet til enkemand) Sørøen. Det sies at han er fra Verdalen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Litta Olsen

Takk allesammen. Lurer på om det er noe å hente i navnene på fadderne. Hvem opptrådte vanligvis som faddere? Naturligvis besteforeldre og søsken, men ellers? -og var det annerledes med uekte barn?Astrid: Burde han ikke være oppført som enkemann i 1865 ? -eller var man ikke så nøye med det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Hunskaar

Litta;din lenke er kun midlertidig. Permanente lenker finner du ved å velge 'bildeinformasjon' øverst i skjermbildet når du blar i kirkebøkene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.