Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Jan Sæthre

[#44932] Oskar Petronius Pedersen frå Vefsn m/ familie

Recommended Posts

Gjest Jan Sæthre

Oskar Petronius Pedersen skal vere fødd i Vefsn i 1891. Det er nemt stadnamn som Storfors og Svenningdal. Han skal ha flytta til Voss og der gifta seg med Guri. Dei er besteforeldre til kona mi. Oskar skal ha hatt 3 heilsøsken og 3 halvsøsken. alle borna skal ha same mor. Namna til heilsøskena skal vere: Karl Johan (Han skal ha flytta til Meråker), Augusta Amalie og Otto Albin (Han døde i Sauda) Foreldra deira skal vere Margreta Katharina (ev. Katharina Margreta) og Peder August Pedersen. Eg er interessert i alle mulege data om desse, aller helst og opplysningar om kilder.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Sæthre

Har fått nye opplysningar på paralell etterlysning i Rogaland. Føgljande svar 'Her er iallfall familien i FT 1900: Lenke ' Det ser ut til at etternamnet er registrert som Augusts og ikkje Pedersen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Geir Tverå

Av og til å det galt med disse lenkene: LenkeViser forøvrig til mitt svar i tema 44935.Mvh Geir

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.