Gå til innhold
Arkivverket

[#44933] Ytre Holmedal.


Gjest Thorbjørn Granlund.
 Del

Recommended Posts

Gjest Thorbjørn Granlund.

Hei. Jeg må bare spørre. Kan noen fortelle meg hvor Ytre Holmedal ligger ? På forhånd takk. Med beste hilsen : Thorbjørn Granlund.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Knut Inge Apesland

Ytre-Holmedal - Fjaler:Kilder til gards- og slektshistorie:1. M. Fagrheim og R. Fagrheim: Fjaler gards og ættesoge 3 bind. Kan sikkert fjernlånes på bibliotek.2. Fylkesarkivet Sogn og Fjordane (på internett). Her finnes masse nyttig info også tilgang på kirkebokavskrifter og folketellinger, gardsnavn osv.http://fylkesarkiv.no/mvh Knut Inge Apesland

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Knut Inge Apesland

Ang. Fjaler kommune:Bør legge til at etter kommunegrense endringer på 1980-tallet er de delene av Fjaler kommune som lå på nordsida av Dalsfjorden blitt overført til kommunene Askvoll og Gaular (tidl. indre-Holmedal) - gjelder bl.a. Holmedal kirkesogn (mesteparten) + del av Dale kirkesogn (nordsida av fjorden).Til gjengjeld har Fjaler fått de deler av Askvoll kommune som lå på sørsida av Dalsfjorden (nåværende vestlige deler av Fjaler).mvh Knut Inge.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.