Gå til innhold
Arkivverket

[#45141] Skifte i Bergen ang. Johan Fredrik Dahl


Gjest Dag Solberg
 Del

Recommended Posts

Gjest Yngve Nedrebø

Hna var enkemann etter sin kone, som døde 31. mars 1904. Han hadde satt opp testamnet 27. november 1905, og der satt fru Kristine Nilsen som testamentfullbyrder. Det står at alle testementarvingene var myndige, men det står ikke navn på dem i dødsfallsprotokollen. Det er vist til testamentet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Testamentet ligger som nummer 643 i Bergen skifteretts serie med originale testamenter, avlevert til Statsarkivet i Bergen.Fru Kristine Nielsen skulle ha halve boet, og i tillegg noen spesielt nevnte gjenstander. Hun var hans avdøde kones søster.Det resterende skulle deles mellom broren maler Christoffer Dahl, brordatter fru Petra Mitsem, brordatter Laura Schaper, brordatter Augusta Riegel, brordatterSara Lie og brordatter frøken Karen Dahl.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Dag Solberg

Dette var fantastiske nyheter for meg. Tusen takk til deg Yngve Nedrebø. Jeg vil samtidig ønske deg og dine medarbeidere et Godt Nytt År. mvh Dag Solberg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.