Gå til innhold
Arkivverket

[#45155] Torbjørn Olsen hvor kom han fra og hvor ble det av han?


Gjest Terje Aarland
 Del

Recommended Posts

Gjest Terje Aarland

Det er oppgitt i giftarmålet mellom Lars Andersen (Marøy) og Marthe Malene i 1846 at brudens far var Torbjørn Olsen. Men hvem var denne Torbjørn Olsen? Det er også oppgitt at Marthe Malene var 22 år i 1846, men det viser seg at hun kanskje ikke var født før i 1827? Her er linken til giftarmålet mellom Marthe Malene og Lars Andersen [url="http://digitalarkivet.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&sidenr=6&filnamn=manv1759&gardpostnr=3735&merk=3735#ovre>Lenke. Her er en annen link med litt flere opplysninger

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Terje Aarland

Jeg ser at det finnes mange Torbjørn Olsen i Bergen, men hvem som er hvem eller hvem som er faren til Marthe Malene er ikke godt å si. Kan dette vere en kandidat? Lenke Torbjørn Olsen var nok et vanlig navn på den tiden, men såvidt jeg kan se så var det ikke oppgitt noen alder på far til Marthe Malene eller hvor han egentlig var fra?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 måneder senere...
 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.