Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Mette Førsund

[#45180] Tom ministerialbok for Skåre/Haugesund

Recommended Posts

Gjest Mette Førsund

Er svært begeistret over de innskannede kirkebøkene. Min mormor ble konfirmert i Skåre kirke i 1924. Har forsøkt å finne dette i kirkebøkene, men det eneste som er skannet inn er forsiden av ministerialboka!? I kildeinformasjonen står det at den skal inneholde: Døpte 1909-1925. Konf. Vigde. Døde. Innfl./Utfl. 1909-1915. Dissentere fødte 1909-1910. Dødfødte 1909-1917. Borgerlig vigsel 1918-1926. Innmelding 1923. Utmelding 1909-1946.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kristian Hunskaar

Resten er sikkert skannet inn, men så har man vel ikke kommet lengre i indekseringsarbeidet før arbeidsdagens slutt. Jeg vil tippe at resten av boka blir indeksert og tilgjengelig i løpet av et par (arbeids)dager.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Mette Værnes

Hei MetteDenne kirkeboka ligger ikke i blant siste ukes bøker, så det er vel lite trolig at indekserer'n har begynt på den og stoppet opp etter 2 sider. Det er vel heller det at den er blitt slettet ved en feiltakelse på lik måte som denne Lenke. Etter at dette nå er blitt oppdaget, vil den sikkert bli indeksert på nytt igjen når de rette folka er tilbake på jobb etter nyttår. Hei fra Mette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.