Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Signe Marie Solheim

[#45204] Marthe Olsdatter Nedre Sandven i Fana

Recommended Posts

Gjest Signe Marie Solheim

Kan noen hjelpe med denne lille floken?Her gifter Marthe Olsdatter seg med Hans Halvorsen [url="http://digitalarkivet.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&sidenr=39&filnamn=FANAVIG&gardpostnr=1200&merk=1200#ovre>Lenke De hadde spurt kongen om lov, fordi de så vidt jeg skjønner, var søskenbarn (fedrene var brødre og het henholdsvis Ole og Halvor Tollefsen).Men her har vi familien i 1801.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Geir Eide

Dette tyder på en forveksling av farsnavnet til Marthe Olsdatter, Nedre Sandven i ft 1801 for Kirkebirkeland i Fana.Marthe Haagensdatter, Nedre Sandven gifter seg i 1795 med Thomas Halvorsen, Kirkebirkeland. De flytter til Bergen i følge Fana Bygdebok Av Jacob T Larsen. Det er sannsynligvis disse 2 under her i 1801 ft Bergen:[url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&sidenr=32&filnamn=f11301&gardpostnr=1105&personpostnr=7804&merk=7804#ovre>LenkeHalvsøsteren Marthe Olsdatter, gift med Hans Halvorsen, dør i 1824 :

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Signe Marie Solheim

Ja, selvfølgelig. De andre dro til Bergen. Så enkelt. Tusen takk! Hilsen Signe

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.