Gå til innhold
Arkivverket

[#45255] Ole Ottersen fra Kongsberg, f. ca. 1795


Gjest Wenche Hervig
 Del

Recommended Posts

Gjest Wenche Hervig

Ole Ottersen ble født på Kongsberg ca 1795, men hvem er hans foreldre? En mulighet er Otter Andersen, her [url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&sidenr=17&filnamn=f10604&gardpostnr=719&personpostnr=3684&merk=3684#ovre>Lenke .Hvordan vite at det er den riktige? Utflyttingsattesten fra Kongsberg i 1822 kaller min Ole for Ole Ottersen Lie: No 20:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Svein Arnolf Bjørndal

Har du sjekket Ole Ottersens konfirmasjon i Kongsberg? Så veldig mange Ole'r med farsnavn Otter tror jeg ikke det var der da. I 1801 var det kun den ene, som du har funnet. Det kan jo være at også foreldrene og søsknene flyttet til gården/plassen Lie.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gine Olsen

Hei og godt nyttår!Vet kke om du kan bruke Digitalarkivets Skifteregister for Kongsberg 1705-1801 på Lenke siden oversikten slutter litt tidlig, men det er iallfall personer med navnekombinasjonene Andreas, Ole og Otter der.Mvh. Gine.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.