Gå til innhold
Arkivverket

[#45930] Feil i lenker eller hva er det som skjer ?


Gjest Berit Knudsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Jan Oldervoll

Alle søk vil gje den same lenka som du gjev opp. Grunnen til det er at under søk vil informasjonen frå deg til programmet mitt bli overført på ein måte der det ikkje kjem med i adressa. Om du har søkt etter 32376 og ikkje fått rett debatt skuldast det nok at du har skrive feil.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ketil Firing Hanssen

Noen presiseringer:Ved søk på et debattnummer kommer det ikke opp noen lenke, men man havner rett inn i den aktuelle debatten. Adressefeltet kan ikke benyttes for å lage lenke til denne debatten.Ved søk på ord får man opp en liste med treff. URL'en kan ikke benyttes til å gjenskape denne trefflista. Men når man velger ett av treffene, vil man få en adresse (URL) som kan benyttes til å lage lenke.For å lage en lenke til en debatt man har funnet ved å søke på debattnummeret, kan man gjøre ett av følgende:1. Søk frem debatten på nytt ved å søke på ord i tittel, stikkord eller forfatter.2. Gå inn i en vilkårlig debatt fra temalista, kopier URL'en og bytt ut temanummeret med det ønskede (temanummeret finner man igjen i URL'en).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.