Gå til innhold
Arkivverket

[#46260] Dybdal


Gjest Nils Dybdal-Holthe
 Del

Recommended Posts

Gjest Nils Dybdal-Holthe

Eg leitar etter forfedre til Ole Pedersen Dybdal f. 1671 d. 1730, på Røros. Er han son til presten Peder Ditlevsen på Røros? Eller ein annan der. Ole var gift med Gjertrud Henriksdt Hagerup - Ole var hyttemeister-og skrivar. Først gong nemnd i kyrkjebøker: 1697 som fadder. Glad for hjelp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Randi Broli

Og her er han i 1701: Lenke Jeg vet ikke hvem foreldrene var, men hvis det stemmer at Peder Ditlevsen ble gift med Anna Anderdatter Bernhoft i 1662,så ser det ut til at Ole ihvertfall ikke er født i ekteskapet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Bjørn Olav Åsvold

Anders Pedersen Bernhoft på Røros, som vel var sønn av Peder Ditlefsen og Anna Andersdatter Bernhoft, døde barnløs. Ved skiftet etter ham i 1737 har han ingen søsken som arvinger. Det gjør det vel usannsynlig av Ole Pedersen Dybdal var sønn av Peder og Anna.Med vennlig hilsen Bjørn Olav Åsvold, som er etterkommer av Ole gjennom hans sønn Henrik

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.