Gå til innhold
Arkivverket
Gjest magnus rekdahl brevik

[#46296] trenger hjelp til å finne min oldefar ernst henry leonard rekdahl fra krisriania

Recommended Posts

Gjest magnus rekdahl brevik

jeg leter etter min oldefar ernst henry leonard rekdahl. han var født i oslo ca. 1893. han var skreddemester og hadde fem søsken

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Ketil Harbek

Her er sannsynligvis faren til Ernst i 1865: Lenke

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Osvald Rydjord

Ernst Rypdal som Astrid viser til i innlegget ovenfor har slekta si fra Fiksdal i Romsdal. Far til Ernst, Jakob var flink skredder og reiste tidlig ut. I Kristiania vant Jakob en god slump penger på lotteri. Da levde han så flott og spandabelt at han fikk tilnamnet 'Greven av Romsdal'. Han giftet seg med en gullsmeddatter.Far til Jakob var Knut Knutsen Rekdal, 1849-1878, og han giftet seg i Vestnes med Gjertrud Knutsdatter Klauset, 1822-1879. Mer om slekta til Knut finner du i bygdeboka'Gard og slekt Fiksdal og Rekdal' av Olav Rekdal. Om Gjertrud Knutsdatter skriver Rekdal at hun var fra Klauset på Oterøya utenfor Molde. Jeg kan ikke finne henne i bygdebok for Midsund I, så dette er jeg usikker på. Kanskje andre kan bekrefte det? Moren hennes skal være Brit Eriksdatter, 'Elling-Brit', 73 år i 1865 og fra Nordfjord i følge Rekdal.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.