Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Mari-Ann Johansen

[#49726] Johan adrian/kristian? lorentsen og Trine (petrine) Martiniusen i Buksnes/Hol.

Recommended Posts

Gjest Mari-Ann Johansen

Johan lorentsen og Trine (petrine) Martiniussen(f 1844) står oppført i tellingen av 1875 i Buksnes under gården sommervolden med barn Anton Pedersen (hennes barn født i 1868, nesne) og felles barn Josefine johansdatter f 1875. Ut fra kirkebøker kan det se ut som de har en sønn født i 1886 som heter Hilmar johansen. Noen som kan hjelpe meg med å finne ut av om de hadde flere barn og hvor barna dro ? Jeg finner Anton igjen i kirkebøker i Hillesøy (Troms) når han gifter seg med jensine Andreassen i 1895.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Michael Moum

Du finner Hilmar og søsteren Laura sammen med faren enkemann Johan Lorentsen i Hillesøy FT 1900 Lenke

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Mari-Ann Johansen

Takker for hjelpa Michael. ja hvor blind kan en være..hehe.Har hørt ei de kaldte for klausine og hun skulle være søster av Anton (her stesønn av johan Lorentsen og halv bror av Hilmar og Laura) Noen som finner noe her? Klausine skulle bosette seg på Arnøy?Mari-Ann

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.