Gå til innhold
Arkivverket

[#49726] Johan adrian/kristian? lorentsen og Trine (petrine) Martiniusen i Buksnes/Hol.


Gjest Mari-Ann Johansen
 Del

Recommended Posts

Gjest Mari-Ann Johansen

Johan lorentsen og Trine (petrine) Martiniussen(f 1844) står oppført i tellingen av 1875 i Buksnes under gården sommervolden med barn Anton Pedersen (hennes barn født i 1868, nesne) og felles barn Josefine johansdatter f 1875. Ut fra kirkebøker kan det se ut som de har en sønn født i 1886 som heter Hilmar johansen. Noen som kan hjelpe meg med å finne ut av om de hadde flere barn og hvor barna dro ? Jeg finner Anton igjen i kirkebøker i Hillesøy (Troms) når han gifter seg med jensine Andreassen i 1895.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Mari-Ann Johansen

Takker for hjelpa Michael. ja hvor blind kan en være..hehe.Har hørt ei de kaldte for klausine og hun skulle være søster av Anton (her stesønn av johan Lorentsen og halv bror av Hilmar og Laura) Noen som finner noe her? Klausine skulle bosette seg på Arnøy?Mari-Ann

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.