Gå til innhold
Arkivverket

[#49751] Ullensaker: Merkelig i dåpsprotokoll 1803


Gjest Trond Aakvik
 Del

Recommended Posts

Gjest Trond Aakvik

Det vises til skannet kirkebok for Ullensaker. Lenke:LenkeNederst på venstre protokollside står det noe merket NB og ”4 militaire Companiet”. Resten er ikke så greit å tyde, men jeg kan ikke se at det her oppføres noe barnenavn. Jeg har imidlertid mistanke om at det har noe med dåp vist på høyre protokollside den 25. mars for Carl Wilhelm Blücher.Noen forslag til forståelse av denne nedtegnelsen i protokollen? Mvh Trond Aakvik

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Berit Knudsen

Du har lagt inn feil lenke. Du må gå til billedinformasjon og velge øverst eller nederst (det er hvor adressen vil vises på bildet ditt) så markerer du f.eks. adressen ved permanene sidelenke på samme måte som du gjør ved vanlige lenker og bruker den. Du kan også bruke den ferdig markerte adressen, permanent bildelenke, men da kan du ikke bla i boka etterpå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Berit Knudsen

Tror nok ikke det gjelder noe spesielt barn. Det er en forklaring på bokstaven som står ved guttebarnas dåp. A= Ullensaker komp. B=Infanteriet .... C= Nannestads Dr (dragon?) komp. D= Eidsvolls infanteri. Barna ble allerede ved dåp innskrevet i diverse militære kompanier.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.