Gå til innhold
Arkivverket

[#49931] Pike Inger Olsdatter Espeland,gift i Manger Kirke 1818


Gjest Ingrid Johansen
 Del

Recommended Posts

Gjest Ingrid Johansen

Pike ,Inger Olsdatter Espeland 26 år, gift 16 mai 1818 i Manger kirke med Aad Johannessen 26 år. Søker opplysninger om hennes foreldre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Torleif Odland

Det ser ikke ut til at denne Inger finnes i f.t.1801 i de nære distrikter til Manger, Inger er vell heller et noe uvanlig navn i på disse trakter, du finner noen under Manger. Men har du kikket nord for fylkesgrensen?(Sogn og Fjordane)Etternavnet Espeland, trenger ikke å bety så mye heller i denne samenheng.Mvh. Torleif Odland

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jan Sæthre

I FT 1801 for Haus (Hougs) er der ein gard Espeland. Lenke På dnne garden ser det ut til å vere 2 bruk. Ein vilkårsmann på 72 år heiter Ellev Olsen. Han er far til kona på garden, og kan vel kome frå distriktet. Har elles i eiga forsking funne ein del personar som har flytta frå bygder i Haus til Manger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...
  • 2 år senere...
 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.