Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Rune Hårstadsveen

[#49939] Nils Johannesen, f. ca. 1868, Kragerø

Recommended Posts

Gjest Rune Hårstadsveen

5.9.1900 får ungkar og seilmaker Nils Johannesen f. 1868 en datter, Nelly Kristiane, i Kragerø. Mora er pige Karen Sørensen f. 1878.Denne Nils Johannesen må være identisk med den som i ft. 1900 er registrert på Tangheien 79, Kragerø. Han er husmora, Olette Nilsens fosterbror står det.Har noen opplysninger om denne Nils Johannesen etter 1900? Ble han gift? Datteren Nelly Kristiane finnes igjen i Østre Aker, Oslo, da hun gifter seg i 1920.Alle opplysninger mottas med stor takk!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Lisbeth Randa

Hei!Det står at Niels Johannesen er på vei til Bahia Bark Poseidon. Jeg mener dette skipet forliste i 1909, og at hele besetningen gikk med. Om jeg har rett så er det allikevel ikke sikkert at Niels Johannesen fortsatt var på skipet. Kanskje det finnes navn på de omkomne et eller annet sted slik at dette kan utelukkes.Mvh Lisbeth

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.